Прочитај повеќе
на Autistan

 

Autistan
Нематеријални земја со аутизам

 

Autistan амбасада во Македонија

 

Wikipedia : Republic of Macedonia

 

Ако може да помогне да се најде со аутизам амбасадор
и канцеларија за да се создаде амбасада во таа земја,
контактирајте со нас!

contact (@) autistan.org

 

Дознајте повеќе за Autistan: Autistan.org

 

 

 

Le nom "Autistan" est une création de notre ami autiste Josef Schovanec
The name "Autistan" is a creation of our autistic friend Josef Schovanec

© 2014-2018 Autistan.mk